Skadad! Tack, så bra!

Kvaltiden till SM-agility 2015 är nu slut. Lyckades inte ta varken Nano eller Knytta till SM. Har inte gjort mitt jobb tillräckligt bra i tillräckligt många lopp. Har haft många chanser. Hade sista  möjligheten i Tranås i helgen, men fick inte till det.Mest synd med Nano. Kanske var det sista året för henne, på en här nivån. Jag vill inte sluta tävla med henne!!! Känns lite vemodigt. Hon fyller 10 år i sommar.

Jag blir inte utan hund i largeklassen. det fylls på underifrån, har ju Vicke som direkt kommer att ta över efter Nano. Knytta har framtiden för sig.

I dagens första lopp på morgonen, idag söndag,  hopplopp med Knytta, fick jag en ordentlig muskelbristning i låret i slutet av loppet. Vi kom ändå i mål utan dq.

Hade tre lopp kvar att helst genomföra. Passade agloppet med Nano. Erbjöd Åsa Larsson göra ett försök. Gick inte så bra. Berodde inte på Åsa utan tydligen vill inte Nano springa med någon andra än Biggan och mig. Hade inte så mycket att förlora på att låta någon annan testa. Nano´s sista lopp strök jag oss.

Dock startade jag med Knytta i agloppet. Har svårt att hinna med henne i friskt tillstånd. Hur ska det då bli när man inte kan springa fullt? Nu kommer det intressanta!. Det gick inte sämre! Fick tänka på andra saker under loppet.Måste handla mer effektivt och riktigt.  Det är SÅ jag ska göra annars också! Knytta gör rätt och klarar så mycket själv! Tack vare min skada har jag insett det och provat på det i skarpt läge. Fanns en mening med det! TACK någon för skadan! Det här gör gott och är till nytta framöver!

Det är 100 gånger bättre att jag skadar mig, än någon hund.

Så, vi springer vidare med nya lopp och tittar framåt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *