Nanocert, Nollan Per och Mästerkocken

2 agilitydagar med Nano på Husdjursmässan i Kista. Efter en del taskiga lopp så smällde det till ordentligt imorse i agilityklassen. fattar inte hur det  kunde gå så bra men det gjorde det. Vi lyckades komma på en mycket hedrande 2:a plats och fick vårt andra cert i agilityklassen i karriären. Har inget minne av loppet men det måste tydligen ha flutit på till 100%. Senaste agilitycertet togs för över 4 år sedan. Trodde aldrig att det skulle hända mer med Nano, 9½ år. Det går tydligen. Men jag kommer inte att tävla där mer. Underlaget är f ö r osäkert. Det var så många som halkade, kanade och sant hit och dit.

Så finns ”Nollan Per” också. Fenomenet Per Heinerud. Han nollade alla 6 loppen han startade i. Vi diskuterade lite vad det beror på att han är så jämn. Kan bl.a. bero på att framgång föder framgång. Han har ett stort självförtroende. En bra hund med hinderfokus också förstås. När jag sedan nämnde att han kanske bara kör på. Bara tutar och kör, så verkade det som det var det han ville höra. Det var nog dom rätta orden för hans del.Det är det det handlar om med han och Sonny. Spånade lite löst också om utfallet, om jag skulle köra Sonny och han körde Nano. Skulle  han rada upp nollade loppen med Nano då? Säkert många fler än jag har gjort i a f. Vore intressant att testa ett förarbyte.

Hade ett litet förtroligt samtal med Gudrun också. Mästerkokerskan Gudrun. P.g.a  svårt att få ledigt under tiden som programmet Mästerkocken spelades in, så var hon tvungen att säga ifrån i år. Jag sa att du får välja nästa år att antingen ställa upp i Idol eller Mästerkocken en gång till. Som väntat så lovade hon att söka till Mästerkocken igen. Bra Gudrun! Den här gången så vet du villkoren. Ser fram emot det trots lång väntan dit.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *