Lyckades att lura barnen igen

Fick ånyo förtroendet att göra mig oigenkännlig som tomte, vilket jag lyckades med. Barnen är 7 och 9 år gamla. Dom köper fortfarande den röda gubben med säcken. Jag kom fram genom skogen i mörkret med en liten lykta, för att det skulle bli så trovärdigt och ”äkta” som möjligt. Hopsjunken, förställd röst och en kudde uppallad på magen under dräkten. Man får anstränga sig mer för varje år och bli mer finurlig för att kunna lura dom små  förväntansfulla barnen. För det är kul när man kan lura dom på det här sättet.

För övrigt fick jag  och Biggan en vinylspelare från oss själva. Retro så det skriker om det. Vi har många vinylplattor som ligger och väntar på att få spelas. Ska bli spännande.Thorens 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *