Agilityträning i snön

Kom på när jag  skottade fram till olika ställen vid huset, bra gångar för hundarna att springa i. Så jag skottade lite olika former av gångar; två olika rundade och en trekantig.    Sedan skickade jag hundarna i en riktning och mötte upp i andra änden. Bra för hundarna att springa självständigt. Dom har hjälp av gångarna som leder dom fram. Jag började förstås med den korta slingan. Sedan kan man bygga på med fler efter varann i olika kombinationer. Våra hundar tände till och tyckte det var såå kul!! Fajta Hade lite svårt i början men hon är gammal och det var länge sedan hon tränade agility och vi har inte kört på det sättet med henne.Efter ett par försök förstod hon. Hon är lättlärd. Basta hade lite lättare även om det var lite tveksamheter ibland. Nano är mer tränad i att ta hinder själv och fattade  på en gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *