Nano o Vicke agility i Rättvik

Fyra dagars agilitytävlingar, dom två första klass 3 med Nano. Det blev en bästa placering som 4:a i agilityklassen. Hade lite otur i vissa lopp med enkla rivningar, vilket annars hade kunnat bli bra placeringar.

Dom två senaste dagarna i Påsken var det klass 2 med Vicke, 4 lopp varje dag. Första dagen inga större framgångar placeringsmässigt. Andra dagen började i kris och 2 riktiga plasklopp. Han tog ingenting förutom slalomet. Så virrig och ovillig har jag aldrig sett honom. Provar ändå det 3:e loppet. Blir det plask igen stryker jag honom i sista loppet och åker hem. var han som vanligt igen, fullfart och tar alla hinderna. VI NOLLAR OCH KOMMER 4:A och första klass 2 pinnen i hamn. Som natt och dag jmf med på morgonen. Han får då också köra det sista loppet. Det går lika bra det och vi blir 4.a i det loppet också!!  Fick alltså med mig hem två pinnar med Vicke, en i vardera klassen och en SM-pinne med Nano.
/Per

Här är Vicke´s lopp i agilityklassen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *