Nano då :-) litet väl taggad!!!

Jaha, att hundar inte är maskiner, har jag verkligen blivit varse idag. Nano o jag har varit o tävlat lydnad i Laxå.Det blev inte så många rätt o ändå skrapade vi ihop till ett andrapris. Det får vi vara nöjda med efter dagens insats.

Så här blev det:

sittande:Nano lägger sig när jag kommer fram.

Platsliggande: Nano sätter sig när jag rundar hörnet på containern o sitter sen så snällt stilla.

ff: tränger o sitter snett ngn gång sen fixar jag till att snedda mig själv riktigt bra vid stegförflyttningen till vänster. Inte ens jag är felfri 🙂

Sättande: Det har vi tränat på i veckan, nu-funkade bra,(har vi nollat tidigare) men jag gjorde ngt dk, som jag inte vet om. 9 p.

Ink.racerfart-för många steg-racerfart. 6 p.

Rutan: Racerfart rakt in i rutan-stannar super-men halvlägger sig bara. Varför???

Hopp-apport:När jag kastar apporten-laddar Nano ordentligt-reser sig-ser ut som en fiolsträng-men står ändå kvar o väntar på kommandot.6p

Metallapport: Precis likadant-

Vittring: bra tycker jag-fast litet långsammare tempo in än ut. 9p

Fjärr: flyttar framåt 5p. Det är vi dåliga på-så det blir till att träna.

Helhet:8

 

Ja, så kan det gå. Trots allt är det ändå rätt så kul, att hon är så här, Kanske tyckte jag inte det tidigare idag-men nu tycker jag det. Platsen o sittandet var trist, men halvtjuvningarna i momenten, kan jag ju skratta litet åt nu.Egentligen så kan hon momenten bra-inte fjärren då-men man ska få till alla samtidigt-å, det är en helt annan sak.

 

Kram på dig, allra bästaste mamma Nano-du är för rolig du:-)

//Biggan

 

 

En reaktion på “Nano då :-) litet väl taggad!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *