Nano pärlan.

Idag har Nano o jag varit o tävlat lydnadsklass 3 i Askersund. Jag är väldigt nöjd. Vi skrapade ihop ett andrapris o klassvinst idag. Vi nollande sättandet o rutan. Förstår faktiskt inte vad som tog åt Nano på sändadet till rutan. Hon började med superfin fart rakt fram o plötsligt tvärstannade hon om började lukta på något väldigt intressant. Fick till slut iväg henne, men strulade till det o lade henne utanför rutan= 0 poäng. Är ändå så jättenöjd med känslan o samhörigheten, som jag alltid känner är så bra med lilla mamma Nano.

Här på bilden sitter vi o delar på en köttbullsmacka. Det känns riktigt bra det också.

Kram till dig, älskade Nano!!!!

Biggan

2 reaktion på “Nano pärlan.

  1. Fint jobbat! Här sitter jag och kämpar med skolan. Ännu en vecka med 3 prov,sen lättar det.. Bosse har fått nöja sej med mindre nu, tyvärr. Har ändå bokat innehallen varje måndag, då kör vi lydnad!! Grattis ännu Nano och Biggan <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *